Valentin

1. Waarom startte U met Restaurant VALENTIN?

Het is een jongensdroom , die vorm kreeg toen ik werkte als chef in “Relais Ravenstein” en die zich realiseerde toen ik dit mooie pand in de Moerkerksesteenweg te St-Kruis vond.

2. Welke opleiding deed U voor U startte?

Na 6 jaar in hotelschool “Spermalie” te Brugge volgde ik een 7e jaar wereldkeuken ter “Groene Poorte”. Vervolgens een stage in “Het Oud Konijntje”, De “Manoir Stuyvenberg” en chef in “Relais Ravenstein”. Door mijn passie voor de kookkunst, het veelvuldige koken en experimenteren, ontwikkelde ik mijn eigen stijl en visie.

3. Wie is uw ideale klant?

Een modern en trendy publiek, van jong tot oud, die geniet van een creatieve keuken in een spontane omgeving.

4. Waarin zou U uzelf en uw onderneming nog verbeteren als U daartoe de kans kreeg?

We willen nog meer overgaan naar het principe van de open keuken, teneinde de klant er nog meer bij te betrekken. Dit gebeurt nu reeds op ons prachtige zonneterras met uitzicht op de keuken.

5. Hoe werkt U reeds vandaag aan deze verbeteringen?

Wij hebben daar reeds heel veel aan gedaan maar ons streven naar perfectie zal het restaurant voortdurend doen evolueren. Wij houden aan het eigen karakter van de zaak en volgen de nieuwste trends. We willen voortdurend innoveren en verbeteren.

6. Bent U de eigenaar en wanneer ontwikkelde U uw businessplan?

Ja, wij zijn de gelukkige eigenaars van deze zaak. Mijn businessplan ontwikkelde zich in mijn jeugd met steun van mijn zeer creatieve vader, die voor de inrichting zorgde.

7. Welk advies heeft U voor iemand die wil starten met een bedrijf in uw markt?

Heb een eigen visie, wees creatief, zet U 100% in en durf U met lef en durf te onderscheiden van collega’s.

8. Waar bent U het meest trots op in uw bedrijf?

Bijzonder trots ben ik op het op de verwezelijking van mijn jongensdroom op zo een korte termijn. De uitstraling van de zaak, zowel binnenin als op het terras. De grote inzet van mijn medewerkende vriendin waarop in voor de volle 100% kan vertrouwen. Zij doet de zaal en alle administratie.

9. Is er iets nieuws dat U aan uw klanten wil meegeven?

We hebben een specialiteit van Baskisch runds côte à l’Os, die we aanbieden per 2 personen in een unieke formule maar ook onze uitstekende visbereidingen.

10. Als U de kans kreeg om maar één iets te zeggen tegen een nieuwe klant voor U ze in levende lijve ontmoet, wat zou U dan zeggen?

Wees welkom, je hoeft geen 6 à 7 gangen te bestellen om lekker en voldoende gegeten te hebben. Wij bieden U een formule aan voor iedere beurs, kom en geniet van onze creatieve keuken.